Volksbank Romania (VBRO), la initiativa actionarului sãu, Banca Transilvania (BT), va diminua datoria totala aferenta creditelor curente ale clientilor VBRO persoane fizice, indiferent de moneda imprumutului, cu echivalentul sumelor achitate de acestia ca si de risc/de administrare si/sau de rezerva minima obligatorie si nerestituite anterior, se arata intr-un comunicat de presa remis de Banca Transilvania.

Diminuarea datoriei totale aferente creditelor vizate se va realiza automat, pana la 30 septembrie a.c. Initiativa reprezinta un nou pas pe care Volksbank Romania si Banca Transilvania il fac impreuna pentru a construi o relatie pozitiva si de durata cu clientii.

Cine beneficiaza de aceasta solutie

Solutia se aplica creditelor aflate in portofoliul Volksbank Romania, active la data transmiterii cãtre clienti a informãrilor VBRO cu privire la modul de implementare a acesteia. Din sumele cu care se va diminua datoria totalã se vor retine cu prioritate eventualele restante pe care clientii le au fatã de Volksbank Romania la data implementãrii solutiei.

Acest beneficiu nu se aplicã imprumuturilor pentru care clientii Volksbank Romania au obtinut deja restituirea integralã a sumelor achitate de acestia titlu de comision de risc/de administrare si/sau de rezerva minima obligatorie.

Solutia va fi aplicata automat

Diminuarea datoriei totale aferente creditelor se va realiza automat, fãrã a fi necesare eforturi suplimentare din partea clientilor. Clientii care indeplinesc toate conditiile pentru a beneficia de aceastã solutie vor primi in scris, prin postã, detaliile aferente, in perioada imediat urmãtoare.

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)