Banca Transilvania, a treia banca de pe piata dupa activele totale, a inchis tranzactia prin care a cumparat pachetul de 100% din actiunile Volksbank Romania, au declarat pentru jurnalul de tranzactii Mirsanu.ro surse din piata. Banca Transilvania va anunta in scurt timp printr-un comunicat de presa informatii legate de finalizarea tranzactiei. Anuntul ar putea veni marti pe bursa de la Bucuresti, conform informatiilor disponibile pentru jurnalul de tranzactii Mirsanu.ro.

De asemenea, este asteptata si oferta BT pentru clientii Volksbank cu credite in franci elvetieni, in contextul in care oferta Volksbank Romania de inghetare a cursului de schimb pentru plata ratelor expira saptamana viitoare, pe 17 aprilie.

Potrivit presei, Banca Transilvania va anunta inchiderea si oferta de conversie pentru clientii persoane fizice ai bancii cu credite in franci elvetieni. Banca Transilvania va scoate comisionul de risc/administrare din ratele clientilor si va oferi un discount de 15% din principal, anunta economica.net.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)