Bancapost angajeaza in Bucuresti – Ofiter Vanzari Credite Companii Mici si Persoane Fizice Autorizate.  Pentru a te incadra in profilul cautat de banca trebuie sa indeplinesti urmatoarele cerinte: studii superioare economice; minim 6 luni experienta in activitatea de creditare; limba engleza – nivel mediu; cunostinte bune de operare PC; excelente abilitati de comunicare,vanzare si negociere; spirit de initiativa, spirit de echipa; flexibilitate/adaptabilitate; disponibilitate pentru munca de teren.

Descriere post:
Atributiile vor consta in studierea oportunitatilor pentru acordarea de credite companiilor mici si persoane fizice autorizate / contactarea clientilor potentiali.Vanzarea de produse specifice -clientilor companii mici si persoane fizice autorizate. Pastrarea relatiilor cu toti clientii /rezolvarea problemelor, in concordanta cu regulile si procedurile aplicabile. Cunoasterea si promovarea produselor si serviciilor standard ale bancii si realizarea vanzarilor incrucisate. Atragerea de noi clienti/parteneri, etc.

Daca iti doresti sa faci parte din echipa Bancpost si indeplinesti cerintele, te poti adresa cu o scrisoare de intentie si un CV la departamentul de Resurse Umane, prin email: recrutare @bancpost.ro.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)