Andrei Stamatian, prim-vicepresedinte CEC Bank, a declarat, in cadrul emisiunii WALL-STREET 360, ca nu toate inovatiile facute de banci au succes comercial, mentionand insa ca CEC Bank s-a schimbat mult pe partea de inovatie in ultimii trei ani, de cand a implementat cardurile contactless, un token care arata ca un card bancar si serviciul MoneySend.

“Ultima noutate adusa de CEC Bank sunt cardurile contactless, urmand ca intreg portofoliul de carduri MasterCard sa fie convertit, adica peste 400.000 de carduri. Acest beneficiu va fi oferit clientilor fara niciun cost suplimentar”, precizeaza Andrei Stamatian.

Alte inovatii acopera zona de internet banking, pentru care a fost introdus, in premiera europeana, un token care seamana cu un card bancar, dar si cea de transfer bancar, prin serviciul MoneySend, primul de acest fel din UE, prin care banii pot fi trimisi de la un bancomat la altul intr-o zi lucratoare.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)