Concediile pot fi luate si pe credit, cu costuri suplimentare zero, lucru de neconceput in trecut. Totul este sa fii foarte calculat si sa stii in cate rate poti rambursa. Cinci banci iti ofera posibilitatea achitarii unui sejur in tara sau in strainatate cu ajutorul unui card multibrand. Acesta permite rambursarea pretului excursiei fara costuri suplimentare – dobanda sau comision, potrivit Capital.ro

Cu CardAvantaj de la Credit Europe, vacanta poate fi platita in cinci sau sase rate daca este achizitionata de la Week Traveler, Eximtur si Eurolines.

Tot la Eximtur, posesorii de BonusCard de la Garanti Bank pot plati vacanta in zece rate.

Tot zece rate fara dobanda a agreat agentia de turism si cu Banca Transilvania pentru posesorii de carduri Star BT.

Cardul de cumparaturi de la Raif­feisen Bank are o oferta mult mai variata, cuprinzand circa zece agentii de turism unde concediile se pot achita in rate fara dobanda, numarul maximum de rate mergand pana la 12.
La BCR, vacanta in rate fara dobanda pe card permite rambursarea in 24 de rate in cazul concediilor contractate la Perfect Tour sau Happy Tour.

SURSA

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)