OTP Bank

OTP Bank România lansează campania ”Depozite la termen de 6 și 12 luni în lei «Fresh Cash»” care o plasează în topul băncilor cu cele mai mari dobânzi la depozitele nou constituite în lei, potrivit băncii.

Clienții vor putea astfel obține o dobândă de până la 5,30% pe an pentru depozitul „Fresh Cash” la termen pe 12 luni, cu ZERO comisioane de deschidere, lichidare și retragere numerar. Beneficiu se aplică în cazul retragerilor de numerar provenite din depozitele la termen la data scadenței.

Depozitele pot fi accesate atât în cadrul sucursalelor, obținând o dobândă de până la 5,10%, cât și prin canalele digitale ale băncii. Clienții care optează pentru deschiderea depozitelor prin serviciul de Mobile Banking – SmartBank – sau prin serviciul de Internet Banking – OTPdirekt – vor beneficia de un bonus de +0,2%, însemnând în total o dobândă de până la 4,80% pe an pentru depozitele la termen în lei pe 6 luni, respectiv o dobândă de până la 5,30% pe an pentru depozitele la termen constituite pe 12 luni, în lei.

Campania se adresează clienților noi sau existenți care doresc constituirea unui depozit din fonduri noi, pentru o sumă de minimum 1000 lei.

La scadență, clienții pot opta pentru prelungirea automată a depozitului, cu sau fără capitalizare. Oferta este valabilă până pe 18 iulie 2022 pentru depozitele constituite din sumele suplimentare ale clientului, calculate față de deținerile existente în conturile curente și produsele de economisire și investiții ale OTP Bank, la data de 17 mai 2022.

Citește și

Banca Transilvania a majorat dobânzile la depozite. Portofoliul de produse de economisire a ajuns la peste 100 miliarde de lei

UniCredit oferă dobânzi mai mari pentru depozitele online

Editor BankingNews

Editor al publicaţiei online www.bankingnews.ro. A participat activ nu numai în managementul şi dezvoltarea proiectului, ci a adoptat şi o implicare directă în activitatea editorială, fiind atrasă de munca redacţională. A descoperit pasiunea pentru jurnalism atunci când a făcut parte din echipa care a lansat portalul www.ghiseulbancar.ro. Așa că îşi asumă rolul de editor, alcătuind, de cele mai multe ori, materiale de analiză.

Leave a Reply

  • (not be published)