Ziua de 1 Mai 2012 este zi nelucratoare, insa sunt banci ale caror unitati din marile centre comerciale vor fi deschise. Este si cazul Raiffeisen Bank care precizeaza ca sediile dispuse in cadrul hypermarket-urilor si a mall-urilor (agentiile din Cotroceni, Cora,  Carrefour, Titan Mall din Bucuresti dar si in tara) sunt deschise in intervalul 9.00-22.00 (orele difera). Agentiile bancii care functioneaza in magazinele Selgros vor fi deschise in 1 Mai intre orele 8.00-20.00. Call Center-ul va asigura asistenta permanenta pentru Carduri, Smart Mobile, Raiffeisen Online, Clienti de Top.

 

Banca Comerciala Romana (BCR) informeaza publicul ca ziua de 30 aprilie 2012 este zi bancara lucratoare. In acest context, activitatea BCR se va desfasura in mod normal. Totodata, unitatile sale teritoriale retail si centrele de afaceri corporate NU vor avea program cu publicul in ziua de marti, 1 Mai 2012.

‘’BCR le recomanda clientilor sa-si programeze din timp toate operatiunile bancare pe care trebuie sa le efectueze in aceasta perioada, in concordanta cu programul bancii”, a declarat Cornel Cojocaru, directorul executiv al Directiei de Comunicare, BCR.

BCR a luat toate masurile pentru a asigura colectarea numerarului de la clientii bancii. Totodata, va fi asigurata si alimentarea cu cash a bancomatelor (ATM), a automatelor de schimb valutar (ASV) si a masinilor multifunctionale (MFM). Detinatorii de carduri BCR vor putea face plati la oricare dintre comerciantii care accepta carduri iar serviciul de Asistenta Carduri va fi disponibil 24 de ore din 24, ca de obicei.

Clientii bancii vor avea acces la propriile resurse financiare si vor putea sa efectueze operatiuni bancare 24/7, astfel:
– telefonic, prin Alo 24 Banking BCR, apeland gratuit din orice retea nationala 0800.801.BCR (0800.801.227) sau din strainatate 021/407.42.00 (tarif normal)
– prin internet – Click 24 Banking BCR disponibil 24/7 accesand direct www.24banking.ro
– prin intermediul echipamentelor de tip self service disponibile atat in zonele Easy 24 Banking cat si la unitatile BCR sau la terti.

O alta banca ce a anuntat ca ziua de 1 Mai este una nelucratoare este Banca Comerciala Carpatica.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)