Chiar daca nu pare momentul cel mai bun pentru piata bancara din Romania, acolo unde in continuare auzim despre reducerea numarului de angajati si de diminuarea retelelor teritoriale, exista banci care au numeroase posturi disponibile. Sectiunile ”Cariere” din cadrul site-urilor institutiilor de credit locale contin foarte multe anunturi de angajare, o analiza realizata de publicatia online www.bankingnews.ro releva faptul ca in prezent zece banci au scos la concurs nu mai putin de 223 de joburi, un adevarat record pentru ultimii cinci ani de recesiune economica.

Cele zece institutii de credit care propun fiecare peste cinci posturi sunt BCR – 121 (n.r. – numarul total de anunturi de angajare postate de cea mai mare banca din Romania in ultima luna), BRD – 42, Libra Bank – 14, Piraeus Bank – 9, UniCredit Tiriac Bank – 8, Banca Transilvania – 7, CEC Bank si ING Bank – cate 6, Volksbank si Millennium Bank – cate 5.

Campanii de recrutare agresive la BCR si BRD

Numarul de posturi scoase la concurs de BRD poate fi considerat foarte mare, daca avem in vedere ca, in ultimele luni, BRD posta pe site-ul propriu in medie 10 anunturi de angajare. Cele mai multe joburi sunt disponibile pentru candidatii din Bucuresti, insa gasim posturi vacante si in Arad, Miercurea Ciuc, Cluj – Napoca, Ploiesti, Timisoara sau Constanta. Ceea ce este interesant este faptul ca 13 anunturi de angajare au in vedere posturi ce tin de activitatea comerciala a bancii, care au legatura practic cu vanzarea de produse si servicii bancare.

In privinta ofertei BCR, site-ul de recrutare al bancii genereaza 121 de anunturi de angajare publicate in ultima luna. Si in cazul celei mai mari banci din tara noastra, cei interesati au posibilitatea de a alege dintr-o multitudine de joburi bancare, dispuse in cele mai importante orase din Romania. Va prezentam mai jos site-urile unde sunt disponibile detalii despre cele 224 de joburi scoase la concurs de bancile amintite si despre cum se poate aplica pentru ocuparea acestor locuri de munca.

Va prezentam mai jos site-urile unde sunt disponibile detalii despre cele 224 de joburi scoase la concurs de bancile amintite si despre cum se poate aplica pentru ocuparea acestor locuri de munca.

BCR – 121 de posturi (detalii la recrutare.bcr.ro)

BRD – 42 de posturi (detalii la brd.ro)

Libra Bank – 14 posturi (detalii la librabank.ro)

Piraeus Bank – 9 posturi (detalii la piraeusbank.ro)

UniCredit Tiriac Bank – 8 posturi (detalii la unicredit-tiriac.ro)

Banca Transilvania – 7 posturi (detalii la bancatransilvania.ro)

CEC Bank – 6 posturi (detalii la cec.ro)

ING Bank – 6 posturi (detalii la ing.jobs/Romania)

Volksbank – 5 posturi (detalii la volksbank.ro)

Millennium Bank – 5 posturi (detalii la millenniumbank.ro)

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)