Fara a minimaliza drama depunatorilor din Cipru, propun sa ne descretim fruntile cu cateva modele de pusculite ce pot constitui un real ajutor pentru toti cei care vor sa economiseasca. Pusculitele au fost proiectate pentru a raspunde oricarui profil de client.

* Bancile din Cipru au lansat, cu sprijinul total al Uniunii Europene si al Fondului Monetar International, un nou model de pusculita (foto mai jos!). Motivul: cele in forma de porcusori aduceau grave atingeri drepturilor animalelor.

* A fost inventata pusculita pentru cei care nu au ce face cu banii (foto mai jos!).

* Una dintre cele mai interesante pusculite, care se adreseaza cu precadere credulilor (foto mai jos!).

* Pusculita ideala pentru cei care vor sa economineasca sub supraveghere medicala (foto mai jos!).

* Ultimul  model de pusculita prezentat astazi este ideal pentru romani, pentru ca le permite sa economiseasca dupa posibilitati (foto mai jos!).

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)