Bancile importante au recurs pe toata perioada crizei la restructurari.Daca bancile mari deja au operat aceste schimbari, Volksbank inca are probleme si abia acum face concedieri importante.

Volksbank care a incheiat anul trecut cu pierderi de circa 95 mil. euro, a hotarat sa desfiinteze aproape 170 de posturi in contextul masurilor de restructurare prin care incearca sa-si redreseze situatia financiara. Banca a prevazut acordarea de plati compensatorii de 809.500 lei pentru aceasta concediere colectiva, potrivit ZF.ro

Bancpost si-a restructurat anul trecut personalul, renuntand la 220 de angajati in contextul eforturilor de revenire pe profit dupa mai multi ani de pierderi.
BRD-Soc Gen si-a ajustat reteaua cu cinci unitati, ramanand cu 932 la jumatatea anului dupa ce pe parcursul crizei reusise sa-si conserve numarul de sucursale si agentii la 937.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)