Barbatii aduc, de regula, cei mai multi bani in casa care ajung tot pe mana doamnelor. Femeile sunt cele care platesc de cele mai multe ori de pe card si tot doamnele sunt cele care au cele mai putine restante.

Si asta in conditiile in care femeile au accesat mai multe credite de la banci. Studiul arata ca doamnele au cele mai mici restante. Rezulta ca bancile ar trebui sa mizeze pe “caracterul feminim”: sa dezvolte mai multe produse destinate lor, sa le “curteze” mai mult cu imprumuturi. Insa, atentie bancheri: fara trucuri!

Doamnele, greu de pacalit!

Studiile britanicilor de la Oxford arata ca nu femeile sunt cele care se lasa pacalite de promotiile din magazine, ci barbatii.

Ce spun bancherii

„Femeile reusesc sa plateasca ratele la zi, fara nicio intarziere in proportie de 65%. Barbatii doar 40%” a declarat Catalina Zincenco, sef Departament produse de economisire si investitii in BCR.

Editor BankingNews

Editor al publicaţiei online www.bankingnews.ro. A participat activ nu numai în managementul şi dezvoltarea proiectului, ci a adoptat şi o implicare directă în activitatea editorială, fiind atrasă de munca redacţională. A descoperit pasiunea pentru jurnalism atunci când a făcut parte din echipa care a lansat portalul www.ghiseulbancar.ro. Așa că îşi asumă rolul de editor, alcătuind, de cele mai multe ori, materiale de analiză.

Leave a Reply

  • (not be published)