Chiar daca suntem in luna cadourilor iar Craciunul bate la usa, unele banci isi continua campaniile de recrutare, piata muncii din domeniu oferind celor interesati numeroase joburi vacante scoase la concurs de institutiile de credit. Interesant este faptul ca ofertele de angajare ale bancilor abunda si de anunturi pentru posturi conducere.

Spre exemplu, Raiffeisen Bank, Volksbank, UniCredit Tiriac Bank si Alpha Bank recruteaza manageri pentru agentiile din orasele Bucuresti, Iasi, Constanta, Targu Mures, Roman, Cluj-Napoca, Ploiesti si Targu Jiu.

Pentru a accede pe o asemenea pozitie de management, candidatii au nevoie in general de studii superioare de experienta de 1-3 ani pe un post similar, in functie de institutia de credit angajatoare.

Principalele responsabilitati ale sefilor de agentii bancare vizeaza coordoneaza activitatii unitatii si a echipei din subordine, mentinerea si dezvoltarea bazei de clienti existenta si asigurarea realizarii bugetului si a contului de profit si pierderi prin realizarea indicatorilor trasati.

Publicatia online www.ilikebanking.ro prezinta detalii despre toate aceste posturi de branch manager scoase la concurs de Raiffeisen Bank, Volksbank, UniCredit Tiriac Bank si Alpha Bank si ofera tuturor celor interesati posibilitatea de a aplica la joburile vizate.

* Raiffeisen Bank – Branch Manager pentru Constanta, Targu Mures si Roman (APLICA AICI)
* Volksbank – Branch Manager pentru Cluj-Napoca, Ploiesti si Targu Jiu (APLICA AICI)
* UniCredit Tiriac Bank – Branch Manager pentru Iasi (APLICA AICI)
* Alpha Bank – Branch Manager pentru Bucuresti (APLICA AICI)

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)