Dupa ce bancile au oferit dobanzi avantajoase la acesarea unui credit sau dobanzi mai bune la depozit, daca deveneai clientul ei, acum a venit randul ca bancile sa te platesca pentru a-ti deschide cont de salariu. Noii clienti persoane fizice ai Millennium Bank care isi deschid un Cont de salariu pana la 31 decembrie 2013 primesc un bonus de pana la 600 de lei. Bonusul este virat la deschiderea contului, iar valoarea sa depinde de nivelul venitului clientului. „Contul de salariu este tot mai apreciat de clientii nostri persoane fizice, datorita numeroaselor sale gratuitati si facilitatii Card cu Bani inapoi atasate cardului de salariu. Numarul de clienti care au ales acest pachet a crescut cu aproximativ 60% in primele opt luni ale 2013 fata de finalul anului trecut”, a declarat Adrian Popa, Director de Marketing si Comunicare la Millennium Bank.

Contul de salariu Millennium Bank este un pachet care include, printre alte beneficii, zero comision de administrare a contului, zero comision de administrare pentru Internet Banking si pentru linia de Call Center dedicata, precum si zero comision de administrare, in primul an, pentru cardul de debit. Toate retragerile de numerar de la bancomatele Millennium Bank sunt gratuite, la fel ca si doua retrageri pe luna de la bancomatele altor banci.

In plus, prin facilitatea Card cu Bani inapoi, cardul de debit atasat Contului de salariu returneaza clientilor pana la 100 de lei lunar din sumele folosite pentru cumparaturi la supermarketuri si benzinarii din toata tara. Clientii primesc bonusul in urmatoarea luna direct in contul lor de salariu si il pot folosi oricum doresc.

De asemenea, banca nu percepe comision pentru platile in valoare de pana la 200 de lei efectuate prin intermediul serviciului Internet Banking, permitand astfel clientilor sa-si administreze venitul lunar si sa-si plateasca facturile intr-un mod convenabil.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)