Două bancomate ale unei sucursale BCR din Otopeni, județul Ilfov, au fost aruncate în aer marți dimineață, in jurul orei 5.00.

Jaf cu explozibil la două bancomate situate în apropierea Primăriei Otopeni

Polițiștii și pompierii ajunși la locul faptei au constatat că fațada clădirii a fost distrusă, iar cele două bancomate aruncate în aer. Unul dintre bancomate a fost smult cu totul si furat.

Fațada clădirii unde erau aparatele a fost distrusă în totalitate, iar oamenii spun că explozia a fost atât de puternică încât au crezut că este cutremur.

Au fost luate măsuri pentru delimitarea perimetrului și conservarea locului faptei. Polițiștii ilfoveni fac verificări și investigații pentru a stabili ce s-a întâmplat și pentru a-i găsi pe autori.

Editor BankingNews

Editor al publicaţiei online www.bankingnews.ro. A participat activ nu numai în managementul şi dezvoltarea proiectului, ci a adoptat şi o implicare directă în activitatea editorială, fiind atrasă de munca redacţională. A descoperit pasiunea pentru jurnalism atunci când a făcut parte din echipa care a lansat portalul www.ghiseulbancar.ro. Așa că îşi asumă rolul de editor, alcătuind, de cele mai multe ori, materiale de analiză.

Leave a Reply

  • (not be published)