Doua bancomate amplasate la Timisoara se pot regasi intr-un top al celor mai bizare ATM-uri din lume. Unul este pozitionat astfel incat sa fie folosit de un jucator de baschet si altul potrivit pentru actorul Verbe Troyer, vedeta filmului “Austin Powers”, supranumit Mini-Me, scrie editia electronica Daily Mail.

Unul dintre ATM-uri este amplasat la doar 30 de centimetri de sol, utilizatorii fiind nevoiti sa stea in genunchi pentru a retrage bani. Celalalt, situat la cateva strazi distanta, este amplasat la o inaltime de 1,82 metri deasupra solului iar majoritatea persoanelor care trec prin apropiere nici nu il observa. Acesta din urma ar fi trebuit sa aiba scari si o platforma pentru a putea fi accesibil, dar probabil ca banca a uitat sa ceara permisiunea de a le amplasa.

Amplasarea bizara a acestor doua bancomate a nemultumit grupurile de consumatori din Romania, care au acuzat bancile de servicii necorespunzatoare. “Cu un numar estimat de 2,2 milioane de ATM-uri in lume, putine sunt amplasate in locuri mai ciudate ca acestea”, conchide Daily Mail.

 


Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)