Bancpost si-a regandit oferta de produse si servicii pentru clientii persoane fizice, astfel incat sa le ofere beneficiile pe care acestia le considera cele mai importante: economie de timp si de bani, se precizeaza intr-un comunicat de presa al bancii. Produsele destinate persoanelor fizice sunt oferite in pachete special construite ce tin cont de varsta, veniturile si obiceiurile financiare ale clientilor.

”Am grupat produsele in pachete personalizate si le-am oferit astfel spre vanzare ca parte din strategia Bancpost de a fi mereu alaturi de clientii nostri si de a ii sprijini in activitatile lor de zi cu zi”, a declarat Liviu Fierastrau, Directorul Directiei Persoane Fizice – Bancpost. ”Pachetele de produse au fost create pornind de la nevoile identificate cu ajutorul clientilor. Ne dorim sa fim alaturi de acestia prin oferte atractive nu doar financiar, dar si prin oferte care sa ii ajute sa economiseasca timp si sa le ofere solutiile cele mai potrivite atunci cand au cea mai mare nevoie de ele”, a adaugat Liviu Fierastrau.

Astfel, clientilor cu varsta de peste 18 ani care doresc sa isi deschida un cont curent in lei sau sa obtina un Card de Debit MasterCard® Standard, Bancpost le ofera posibilitatea de a alege intre Pachetul Preferat si Pachetul Preferat Plus. Pachetul Preferat cuprinde, alaturi de cele doua produse si serviciul Fastbanking®, pentru accesul rapid si simplu la produsele bancare detinute. Pachetul Preferat Plus ofera clientilor posibilitatea sa economiseasca progresiv, oferind suplimentar fata de Pachetul Preferat o dobanda avantajoasa pentru sumele din contul curent in lei, in functie de soldul mediu lunar al acestui cont, o asigurare de deces din accident si un cont curent in valuta. Aditional produselor standard incluse in cele doua pachete, clientii pot opta pentru cardurile de credit Visa sau American Express®.

Pentru tinerii peste 14 ani, elevi sau studenti care isi primesc bursele ori drepturile banesti intr-un cont Bancpost, banca a grupat in Pachetul FUNtastic contul curent in lei, cardul de debit MasterCard® Standard si acces la serviciul Fastbanking®. Pachetul nu are costuri de administrare lunara, iar cardul de debit este emis gratuit.

Clientii care primesc pensia intr-un cont Bancpost beneficiaza de asemenea de un pachet de produse dedicate. Pachetul Senior Activ cuprinde una dintre cele mai atractive oferte pentru pensionari existente pe piata bancara si a fost creat astfel incat sa sprijine nevoile lor de securitate, dar si pe cele de continuare a unei vieti active. Acesta include contul curent in lei, contul de economii „Senior Activ” si cardul de debit Visa Clasic „Senior Activ”. Suplimentar, clientii pot opta pentru constituirea depozitului la termen PRIM, activarea serviciului Fastbanking® , contractarea unui Overdraft sau a unui card de credit.

Pentru clientii care aleg virarea salariului intr-un cont Bancpost in baza unei conventii incheiata intre Bancpost si angajator, banca ofera, prin Pachetul Favorit, alaturi de contul curent in lei, acces la serviciul Fastbanking® si cardul de debit MasterCard® Standard. Totodata, clientii care opteaza pentru acest pachet pot beneficia de costuri reduse in cazul contractarii unor produse de creditare (Overdraft, Credit de consum, Credit de nevoi personale cu ipoteca sau Credit ipotecar/imobiliar). De asemenea, pentru aceasta categorie de clienti Bancpost ofera un bonus de dobanda de pana la 0.75% la constituirea Depozitului PRIM.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)