Bancpost inaugureaza Agentia Mall Baneasa, amplasata in centrul comercial Baneasa Shopping City – Galeria Feeria. Unitatea propune un concept nou, bazat pe un design modern ce integreaza solutiile online de ultima generatie, raspunzand astfel asteptarilor in crestere ale clientilor cu privire la experientele de digital banking.

 “Digitalizarea bankingului este un trend si o necesitate. In cadrul Agentiei Mall Baneasa, toate canalele bancare din online si offline se armonizeaza pentru a oferi clientului o experienta completa: acces rapid la tranzactii bancare si consiliere personalizata in alegerea celor mai potrivite solutii financiare”, a declarat George Kefalas, Director Executiv Distributie Retail.

Agentia pune la dispozitia clientilor tablete ce promoveaza conceptul de self-banking, prin intermediul carora acestia pot accesa si aplica online la ofertele de creditare si economisire ale bancii, in paralel cu efectuarea de operatiuni bancare online. Toti clientii care trec pragul Agentiei Mall Baneasa beneficiaza de acces gratuit la internet, prin reteaua Wi-Fi.

De asemenea, in zona terminalelor ATM, clientii isi pot achita ratele lunare la credite sau la cardurile de credit prin intermediul Expresului de Plati, in timp ce orice vizitator al Mall-ului poate utiliza terminalul APS pentru plata cash a facturilor prin simpla scanare a codului de bare. Programul de lucru al Agentiei Mall Baneasa este de luni pana duminica, intre orele 9:00 – 21:00.

 In cadrul Agentiei bancare, clientii pot aplica pentru toata gama de produse si servicii Bancpost. In plus, in perioada 27 aprilie – 27 mai a.c. persoanele fizice pot participa la Campania in derulare la nivel national “Traieste emotiile alaturi de Nationala”.Astfel, clientii care achizitioneaza oricare produs sau serviciu Bancpost inclus in campanie intra automat in cursa pentru doua pachete VIP de doua persoane fiecare, ce le ofera sansa de a insoti Selectionata Romaniei pe toata durata deplasarii acesteia la Belfast (11–14 iunie), in vederea sustinerii partidei Irlanda de Nord – Romania din preliminariile Campionatului European de Fotbal 2016.

Prin deschiderea acestei locatii, Bancpost ajunge la un numar total de 33 de unitati in Capitala (14 sucursale si 19 agentii). La acestea se adauga un Business Center ce deserveste clientii corporate.

Editor BankingNews

Editor al publicaţiei online www.bankingnews.ro. A participat activ nu numai în managementul şi dezvoltarea proiectului, ci a adoptat şi o implicare directă în activitatea editorială, fiind atrasă de munca redacţională. A descoperit pasiunea pentru jurnalism atunci când a făcut parte din echipa care a lansat portalul www.ghiseulbancar.ro. Așa că îşi asumă rolul de editor, alcătuind, de cele mai multe ori, materiale de analiză.

Leave a Reply

  • (not be published)