Bancpost angajeaza “Ofiteri Vanzari Produse de Grup”, in Bucuresti. Daca esti bine pregatit, deschis si entuziast sa lucrezi in acest domeniu, banca te asteapta sa transmiti CV-ul tau la adresa recrutare@bancpost.ro.

 

Responsabilitatile prevazute de post: Promoveaza produsele de retail clientilor bancii; Ofera suport in stabilirea nevoilor financiare ale clientilor si ofera servicii financiare integrate; Mentine relatiile cu clientii privind aspecte legate de vanzarile de produse de grup; Exploreaza oportunitati pentru vanzarile de produse de grup si stabileste contacte cu potentiali clienti; Urmareste dezvoltarile pietei in domeniul vanzarilor de produse de grup (schimbari in nevoile clientilor, produse noi ale competitiei etc.).

Cerinte: Experienta in domeniul vanzarilor; Disponibilitate pentru deplasari; Orientare catre clienti si catre rezultate; Abilitati foarte bune de prospectare a pietei si construire de retele de contacte; Foarte bune abilitati de comunicare si prezentare; Spirit antreprenorial, atitudine pozitiva, entuziasm si motivatie; Perseverenta in atingerea obiectivelor.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)