Bancpost a lansat, in varianta beta, blogul Ateliere de Idei (www.atelieredeidei.ro). „Lansam acest blog intrucat dorim sa gasim noi cai de comunicare cu clientii nostri si cu piata in general. Daca in ultimii 22 de ani am facut acest lucru prin canale traditionale consacrate (numarul substantial de sucursale si centre de afaceri, canalele alternative de distributie – Fastbanking, solutia de internet banking, retelele de ATM-uri, de sisteme automate de plata si de terminale electronice pentru platile cu cardul), acum ne-am hotarat sa participam, cu tot angajamentul, la conversatia digitala. Ideile, opiniile, informatiile de produs sau, pur si simplu, pasiunile noastre diverse vor constitui unele dintre temele pe marginea carora vom discuta pe blogul www.atelieredeidei.ro” – a declarat Anthony C. Hassiotis, Presedinte Executiv Bancpost.

O premiera in zona blogurilor corporate din Romania este sectiunea „Invata Social Media” care ofera saptamanal vizitatorilor blogului Ateliere de Idei module de training in domeniul promovarii produselor si serviciilor prin instrumentele si canalele Social Media.

Blogul Ateliere de Idei mai cuprinde sectiunile „Viata mai buna” –  care va gazdui sugestii din zona life style, „Solutii pentru tine”- cu oferte bancare pentru clientii retail, „Solutii pentru compania ta” – rezervata clientilor IMM si corporativi, „Evenimente” si „Corporate”.

***

Bancpost este o banca de top 10 in Romania, al 5-lea nume de marca bancar din punctul de vedere al notorietatii publice, cu o experienta pe piata locala de peste 22 de ani. Banca are 3,000 de angajati, o  retea teritoriala extinsa de 233 de sucursale, 8 Centre Regionale si 8 Centre de Afaceri si peste 1 milion de clienti corporativi, de retail si institutionali pentru care ofera o gama variata de solutii financiar-bancare eficiente si de incredere.

Bancpost este o banca responsabila care apreciaza si sprijina eforturile de zi cu zi ale clientilor sai, incurajandu-i sa-si urmeze idealurile personale sau de afaceri prin oferirea de solutii financiare accesibile, pe care se pot baza. In plus, prin intermediul relatiilor sale bancare cu clientii corporativi regionali, Bancpost promoveaza si faciliteaza investitiile straine in Romania. Bancpost va sprijini in continuare, in mod responsabil, clientii si economia romaneasca.

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)