In cadrul evenimentului “VISA Forum Romania”, organizat in Bucuresti in 23 noiembrie, Bancpost a primit premiul “Credit Card Visa Champion”. Astfel, Bancpost a fost recunoscuta pentru cea mai puternica crestere neta a portofoliului de carduri de credit Visa pe piata bancara din Romania in 2012.

“Cardurile de credit Visa emise de Bancpost au fost in atentia clientilor bancii si in 2012 fapt materializat intr-o crestere neta a portofoliului – cea mai puternica evolutie de pe piata din Romania. Acest lucru se datoreaza eforturilor facute de banca in directia imbunatatirii experientei clientilor la cumparaturi prin programe de tip “alerte SMS” (notificarea clientilor prin SMS privind tranzactiile efectuate peste o anume suma), “rate fara dobanda” sau prin reduceri specifice oferite prin intermediul programelor de loializare”, a declarat George Georgakopoulos, Vice-presedinte Executiv Bancpost.

Visa Forum este un organism consultativ constituit din bancile membre Visa Europe din Romania si care are ca obiectiv elaborarea si implementarea strategiilor de dezvoltare in tara a activitatii Visa, precum si incurajarea platilor prin card.Visa Forum Romania reuneste 27 banci si concentreaza peste 98 % din operatiunile Visa in Romania.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)