Bancpost a anuntat in aceasta dimineata ca a lansat oferta adresa clientilor cu credite in franci elvetieni garantate cu ipoteca. Oferta este una individualizata, de conversie in lei, cu dobanda fixa redusa de 1,5% pe an pentru primii 3 ani, ceea ce se va reflecta intr-o reducere medie a ratei lunare de 30%. Dupa aceasta perioada se va aplica o dobanda individualizata variabila, compusa din marja fixa si indicele ROBOR la 3 luni, potrivit unui comunicat de presa remis BankingNews.ro

„Exista un interes crescut din partea clientilor pentru propunerile de conversie a creditelor, iar noua oferta Bancpost vine in intampinarea acestor asteptari”, a declarat Andreea Mincu, Director Executiv in cadrul Bancpost.

Oferta de conversie se va realiza la cursul de schimb al bancii de la momentul realizarii conversiei si nu presupune niciun comision de administrare credit si analiza din partea bancii.

In perioada urmatoare, clientii Bancpost cu credite in franci elvetieni garantate cu ipoteca vor fi invitati in unitatile bancii pentru prezentarea noii oferte de conversie.

La inceputul anului, Bancpost a acordat o reducere cu 0,8 puncte procentuale a dobanzii pentru intreg portofoliul, valabila pana la urmatoarea data de revizuire a dobanzii specificata contractual. De asemenea, pentru clientii care au intampinat dificultati in achitarea obligatiilor, a fost aplicat un discount aditional, personalizat, anunta banca.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)