Bancpost reinventeaza creditul de consum cu dobanda personalizata – “Creditul Nume Prenume cu Vacanta”. Noul produs permite o luna de pauza de la plata ratei in fiecare an, pe intreaga durata a creditului. Astfel, clientii Bancpost se pot bucura de pana la 5 pauze de la plata  ratei pe intreaga durata a creditului, indiferent de momentul si motivele pentru care aleg sa apeleze la aceasta facilitate.

“Noul beneficiu prin care clientii isi pot lua o luna de vacanta de la plata ratei in fiecare an este o continuare a promisiunii de personalizare oferita clientilor prin intermediul produsului lansat anul trecut, “Creditul Nume Prenume”. Prin “Creditul Nume Prenume” recompensam persoanele cu un comportament financiar responsabil, iar prin nou introdusa functionalitate de “Vacanta” de la plata ratei punem la dispozitia clientilor optiunea de a utiliza sumele aferente ratei lunare pentru alte scopuri. “Creditul Nume Prenume cu Vacanta” pastreaza, desigur, toate celelalte facilitati ale “Creditului Nume Prenume”. Persoanele cu un istoric de creditare bun – clienti actuali sau clienti noi, au acces la cele mai bune rate ale dobanzii oferite de Bancpost. Oferta este personalizata si este disponibila in urma unui proces de pre-aprobare rapid, de maxim 15 minute, comisionul de rambursare anticipata este zero si, pana la 31 decembrie 2013, comisionul de analiza este gratuit” a declarat Andrei Pirvu, Director in cadrul Directiei Credite Persoane Fizice a Bancpost.

“Creditul Nume Prenume cu Vacanta” este un credit negarantat ce pune la dispozitia clientului, in functie de necesitatile sale, o suma cuprinsa intre 1.500 si 40.000 de lei, pe o perioada intre 12 si 55 de luni si o dobanda variabila cuprinsa in intervalul 7,7% p.a. si 12,5% p.a., personalizata conform profilului financiar si istoricului de plata ale clientului.

De exemplu, pentru un credit de 15.000 lei pe 55 de luni, o dobanda variabila de 9,5% si comision de administrare lunar de 0,41%, rata lunara este de 399 lei – DAE 15,41%, iar suma totala de rambursat 20.404 lei.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)