In perioada 18-22 aprilie 2016, Bancpost si-a deschis portile pentru 500 de copii, elevi in clasele I-VIII la scolile primare si gimnaziale din Bucuresti. Aceasta actiune face parte din angajamentul bancii de a contribui in mod activ la sustinerea educatiei financiare in randul tinerilor, in cadrul platformei #bancpostpentrueducatie.

„Ne-am bucurat in aceasta perioada de o altfel de saptamana la Bancpost. I-am avut în mijlocul nostru pe cei mici, care au avut prilejul sa descopere banking-ul prin intermediul unor actiuni practice si interactive menite sa le faciliteze intelegerea acestui sistem. Consideram ca educatia financiara in randul tinerilor este esentiala pentru viitorul nostru – atat la nivel individual, cat si la nivel de societate, de aceea vom continua si pe viitor sa dezvoltam actiuni care sa imbogateasca educatia financiara in randul tinerei generatii”, a declarat Aura Toma, Director Executiv Marketing şi Comunicare, Bancpost.

Bancpost scoala altfel_Programul „Banking-ul pe intelesul tuturor” a fost dezvoltat cu sprijinul Inspectoratului General al Municipiului Bucuresti, la actiune participand 15 scoli din Capitala. Intalnirea copiilor cu mediul bancar a fost gandita astfel incat acestia sa experimenteze atat zona teoretica, cat si pe cea practica. Astfel, au putut invata in joaca notiuni de baza precum card, cont de economii, investitie, depozit, credit etc., si au intrat in culisele banking-ului prin intermediul unei vizite directe in departamentele de specialitate, interviuri directe cu Directorii Executivi din banca, dar si in Agentia Bancpost Dimitrie Pompeiu unde cei mici au numarat bancnote si monede cu ajutorul dispozitivelor speciale.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)