Bancpost, în calitate de sponsor oficial al Echipei Naționale de Fotbal, susţine pasiunea românilor pentru fotbal şi continuă să împărtăşească cu milioanele de suporteri beneficiile exclusive ale acestui parteneriat. Astfel, pentru a aduce fanii mai aproape de Tricolori, Bancpost lansează în Agenţia Mall Băneasa primul magazin online deschis în cadrul reţelei proprii de unităţi.

În cadrul acestuia, suporterii Naţionalei beneficiază de acces la produsele oficiale ale Echipei Naţionale cu discount exclusiv de 5%. Acestea pot fi achiziţionate online de pe www.magazin.frf.ro utilizând cele două tablete puse la dispoziţia tuturor suporterilor în cadrul corner-ului dedicat. Facilitatea de cumpărare cu reducere este disponibilă atât pentru clienții Bancpost, cât și pentru non-clienți.

 

bancpost frf

„Parteneriatul Bancpost – Echipa Naţională de Fotbal merge mai departe. După lansarea Cardului de Suporter şi aprecierea unanimă din partea clienţilor, suntem onoraţi să inaugurăm în colaborare cu Federaţia Română de Fotbal acest nou proiect exclusiv, acţiune care răspunde angajamentului Bancpost de a oferi românilor extra beneficii şi experienţe memorabile. Sunt cadouri pe care, în perspectiva Campionatului European de Fotbal, le facem milioanelor de români pentru care Echipa Naţională transmite emoţie autentică şi întăreşte sentimentul de mândrie naţională. Pentru Bancpost acest parteneriat este unul de referință și suntem dedicați să îi împărtășim beneficiile cu cât mai mulți români. În acest sens, utilizăm toate instrumentele de comunicare online și offline pentru a fi cât mai aproape de toți suporterii”, a declarat George Georgakopoulos, CEO Bancpost. bancpost frf3

“Ne dorim ca Tricolorii să simtă afecțiunea tuturor suporterilor, astfel că fiecare român, în tricoul Echipei Naționale, reprezintă încă un pas spre victoria din teren a jucătorilor. Suntem foarte bucuroși să descoperim împreună noi instrumente prin care fanii să fie mai aproape de fotbal și de echipa națională. Iar parteneriatul Federației Române de Fotbal cu Bancpost constituie nu doar cadrul realizării acestui deziderat, ci și o garanție”, a declarat Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal.

Recent, Bancpost a lansat Cardul de suporter – în ediţie specială, cu beneficii exclusive: discount la achiziția de produse oficiale ale Echipei Naționale de Fotbal de pe magazin.frf.ro, respectiv la achiziția de bilete la meciurile Naționalei care se joacă pe teritoriul României, pe bilete.frf.ro. Reducerile se aplică la plata online pe cele două site-uri, folosind cardurile de suporter MasterCard Bancpost.

Despre Bancpost

Bancpost este o bancă universală importantă în România cu o prezență de 25 de ani pe piața locală și o rețea de 147 de unități și 7 centre de afaceri. Banca gestionează un portofoliu de aproximativ 1 milion de clienți corporativi, de retail și instituționali, pentru care oferă o gamă variată de soluții financiar-bancare eficiente și flexibile.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)