Pachetele tranzactionale Artizan, Maestru si Expert au primit premiul „Produsul Anului 2012 – Solutii Integrate pentru Intreprinderi Mici si Persoane Fizice Autorizate” in cadrul celei de-a XVII-a editie a Galei Premiilor „Piata Financiara”, organizata in Bucuresti, in data de 11 decembrie a.c.

Motivatia acordarii premiului a fost urmatoarea: “In 2011, Bancpost lansat un set de trei pachete tranzactionale pentru a sprijini micii intreprinzatori in operatiunile de administrare a fluxurilor de numerar. Interesul celor aproape 10.000 de clienti pentru acest tip de produse a permis optimizarea ofertei comerciale a bancii. In ultimul trimestru al anului 2012, a adus pe piata pachete integrate care pun laolalta produse financiare flexibile pentru administrarea fluxurilor de numerar, cu un rol eficient in controlul costurilor, precum si consultanta si marketing online prin platforma Google AdWords.”

„Relationarea cu clientii este extrem de importanta pentru Bancpost. Tocmai de aceea, am dezvoltat pachetele tranzactionale Artizan, Maestru si Expert care permit accesul, cu costuri reduse, la un ansamblu de produse si servicii cu utilizare frecventa, adaptate activitatii fiecarui client. In 2012 am decis sa mai facem un pas si sa extindem sprijinul nostru in afara sferei serviciilor bancare. Astfel, pe parcursul lunii noiembrie am oferit clientilor o solutie integrata care a cuprins, pe langa pachetele tranzactionale, si cupoane gratuite Google AdWords, un instrument puternic de consultanta si marketing on-line pentru promovarea afacerilor micilor intreprinzatori. In 2013 vom continua sa dezvoltam acest gen de pachete, prin care incurajam micii intreprinzatori sa utilizeze solutii moderne si eficiente atat pentru administrarea fluxurilor de numerar, cat si pentru promovarea afacerii proprii.”, a declarat domnul Anthony C. Hassiotis, Presedinte Executiv Bancpost, la decernarea premiului.

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)