Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a anuntat in aceasta dimineata ca in tot haosul creat de manifestatiile de la Bucuresti, mai multe bulevarde si artere din centrul orasului au fost vandalizate. Bancomate vandalizate: bd. Bratianu -Splaiul Independentei, bd. Regina Elisabeta – str. Academiei.

3 sedii de banci au geamurile sparte si 4 bancomate distruse

De asemenea, vitrinele mai multor magazine si institutii bancare au fost sparte cu pietre, chioscuri de ziare, statii RATB si bancomate au fost distruse. Potrivit edilului sef al Capitalei, trei banci au avut de suferit de pe urma acestor incidente, precizand agentiile Raiffeisen Bank, Millennium Bank si Bancpost.

Agentia Millennium Bank era inchisa, la Bancpost se evaluau pagubele

Ne-am deplasat la fata locului pentru a imortaliza urmele lasate de aceste evenimente neplacute. Daca la Raiffeisen Bank si Bancpost activitatea parea a decurge normal, in schimb agentia Millennium Bank era inchisa, accesul fiind blocat cu o masina parcata foarte aproape de usa de la intrare. Printr-un anunt lipit pe usa, reprezentantii Millennium Bank isi cereau scuze pentru faptul ca unitatea bancara nu era accesibila publicului. Pe de alta parte, la agentia Bancpost, reprezentantul unei companii de asigurari evalua pagubele, realizand fotografii cu geamurile si ATM-ul sparte.

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)