Bancpost a scăzut avansul solicitat pentru creditele ipotecare, pentru a veni în sprijinul clienților săi care își doresc să acceseze în continuare soluții de creditare pentru locuințe. Astfel, începând cu data de 15 septembrie a.c., avansul pentru creditele ipotecare în lei este de 25%, respectiv 35% pentru cele în euro.

Noile condiții de creditare sunt aplicabile pentru împrumuturilecu o valoare mai mică de 150.000 euro și asigurare de viață atașată, acordate în vederea achiziției unei locuințe de reședință. Proprietățile trebuie să fie din orașe cu peste 15.000 de locuitori, în care piața imobiliară este una dinamică.

“Deși ne confruntăm cu riscurile asimilate legii dării în plată, Bancpost a identificat soluțiipentru a reduce avansul la creditele ipotecare pentru anumite categorii de clienți în funcție de profilul de risc asociat produselor de creditare. Această măsură facilitează accesul clienților la finanțare, susținând în continuarenevoileacestora și dezvoltarea pieței imobiliare”, a declarat Ana Popescu, Director Executiv Direcția Credite Persoane Fizice.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)