Astazi, au inceput lucrarile celei de a doua editii a Conferintei Europene de Fizica Nucleara, EUNPC 2012. Implicarea in comunitate este unul dintre pilonii activitatii bancii. In cei peste 20 de ani de prezenta in Romania, Bancpost a acordat o atentie deosebita dezvoltarii profesionale precum si cercetarii stiintifice de varf. Astfel, si prin implicarea Bancpost, editia a doua a Conferintei Europene de Fizica Nucleara, EUNPC 2012 isi deschide astazi portile, pentru 4 zile, la Rin Grand Hotel Bucuresti.

Evenimentul este organizat de Comitetul Diviziei de Fizica Nucleara a Societatii Europene de Fizica, Institutul National de Fizica si Inginerie Nucleara “Horia Hulubei” si de Societatea Romana de Fizica si are ca principal obiectiv dezbaterea perspectivelor din domeniu si evolutiile majore preconizate pentru urmatorii ani. Continuand traditia primei editii a EUNPC, dasfasurata in 2009 la Bochum (Germania), conferinta de la Bucuresti ofera participantilor ocazia de a asista la conferintele plenare ale celor mai importante personalitati ale domeniului cat si la contributiile tinerilor cercetatori si studenti. In cadrul evenimetului vor fi premiate cele mai bune teze de doctorat din domeniul fizicii nucleare si vor fi acordate burse studentilor participanti.

 

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)