Peter Weiss, olandezul care a preluat functia de CEO al Bancpost la inceputul lui 2011, urmeaza sa-si incheie mandatul, afirma surse bancare, citate de Ziarul Financiar. Mai departe, functia de CEO al Bancpost ar putea fi incredintata unui bancher grec, cu experienta in alta subsidiara din regiune a Eurobank.

Potrivit www.zf.ro, grecul Anthony Hassiotis este cel care va prelua in luna iulie functia de CEO al Bancpost, un jucator de top zece din sistemul bancar. El a fost anterior CEO al Postbank, subsidiara din Bulgaria a grupului Eurobank, actionarul majoritar al Bancpost. El a mai lucrat in Grecia pentru General Bank si ATE Bank, dar si pentru grupuri straine precum Barclays sau Citibank. Mai multe pe www.zf.ro.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)