Bancpost a primit, pentru al doilea an consecutiv, premiul “Credit Card Champion” din partea Visa Europe, in cadrul reuniunii anuale a Visa Forum Romania, care a avut loc pe 26 noiembrie la Bucuresti. Visa Forum Romania, organismul consultativ constituit din bancile membre Visa Europe din Romania, a recunoscut Bancpost pentru cea mai puternica crestere neta a portofoliului de carduri de credit Visa pe piata bancara din Romania in 2013.

“Reconfirmarea in acest an a pozitiei Bancpost de lider Visa in ceea ce priveste emiterea de carduri de credit se datoreaza in primul rand programelor de loialitate oferite prin cardurile noastre de credit, cum ar fi sistemul “Puncte Oriunde, Bani Inapoi pe Card” (https://puncteoriunde.ro/). De fiecare data cand tranzactioneaza cu cardurile de credit Bancpost Visa, clientii nostri beneficiaza de economii generate de insasi tranzactia respectiva. Pe cat de neobisnuit suna, platile in numerar sunt astazi mai scumpe decat cele facute cu cardul de credit si acest mesaj a fost comunicat intensiv de catre Bancpost in 2013, stimuland o schimbare in comportamentul clientului – astfel, clientii folosesc cardurile de credit din ce in ce mai mult, pentru cumparaturi zilnice” a declarat Anthony C. Hassiotis, Presedinte Executiv & CEO Bancpost si Country Manager.

Visa Forum este un organism consultativ constituit din bancile membre Visa Europe din Romania si care are ca obiectiv elaborarea si implementarea strategiilor de dezvoltare in tara a activitatii Visa Europe. Visa Forum Romania reuneste 27 banci si concentreaza peste 99% din operatiunile cu carduri emise sub sigla Visa in Romania.

***

Bancpost este o banca universala de Top 10, cu o prezenta de 22 de ani in Romania si peste 1 milion de clienti corporativi, de retail si institutionali pentru care ofera o gama variata de solutii financiar-bancare eficiente si de incredere. Bancpost este totodata unul dintre liderii pietei locale de carduri – a dezvoltat retele extinse de peste 570 ATM-uri, 8.100 POS-uri si 260 APS-uri care ofera accesul comod si permanent la serviciile Bancii. Bancpost este partenerul exclusiv in Romania al American Express® in ceea ce priveste emiterea si acceptarea cardurilor de credit si este totodata reprezentant Visa si MasterCard.

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)