Oportunitatea de a se finanta din fonduri europene nerambursabile reprezinta o gura de oxigen pentru |multe companii. Ce programe de finantare gratuita mai au la dispozitie firmele autohtone si cum le pot accesa? Pe langa fondurile europene, companiile mai pot obtine finantare gratuita accesand ajutoare de stat, programe sustinute de Agentia pentru Implementarea Proiectelor si Programelor pentru IMM-uri (AIPPIMM), granturi oferite de guverne si ambasade straine, dar si de alte companii private mari.

Unde mai gasesti bani pentru firma ta

Mai usor de accesat decat fondurile europene si ajutoarele de stat sunt banii alocati prin Agentia pentru Implementarea Proiectelor si Programelor pentru IMM-uri (AIPPIMM), care mizeaza anul acesta pe un buget pentru programe de 200 de milioane de lei.

In cazul acestora, perioada de obtinere a finantarii este de doar sase luni, potrivit unei analize Incomemagazine.ro

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)