Bank Friday la Banca Transilvania

Ca în fiecare an, Banca Transilvania participă cu oferte reduse de Black Friday. Mâine, în 11 noiembrie, BT lanseaza Bank Friday, o nouă campanie de shopping bancar online. Bank Friday vine, timp de o zi, cu cea mai bună dobândă de la începutul anului la economiile în lei pe 6 și 12 luni, de 7,25% și 7,45%, precum și cu beneficii la credite de nevoi personale, împrumuturi pentru locuințe, carduri de cumpărături, leasing auto și asigurări.

Principalele oferte Bank Friday:

• Extra-beneficii la cardurile de cumpărături: între 250 și 350 de lei cadou în puncte de loialitate STAR și până la 15.000 de mile gratis la cardurile de călătorie BT Flying Blue;
• Cea mai bună ofertă de la începutul anului la depozitele în lei pe 6 și 12 luni, de 7,25% și 7,45%;
• Pachetul format din creditul de nevoi personale și cardul STAR: 8,81% dobândă variabilă (IRCC + marja de 4,75pp), zero comision de analiză și asigurare de viață și șomaj, dar și până la 350 de puncte de loialitate STAR.

Banca reamintește clienților de consumul responsabil

Prin mesajul ”Vreau sau am nevoie?” campania din acest an, care a ajuns la a opta ediție, pune accentul pe consumul responsabil.

Bank Friday în 2021

Campania băncii din noiembrie 2021 a însemnat maxim istoric de vânzări a cardului de cumpărături STAR și un apetit foarte mare pentru o rezervă de bani în contul curent. Față de o zi obișnuită din anul trecut, de patru ori mai mulți clienți au achiziționat un card STAR, respectiv s-au achiziționat de trei ori mai multe overdraft-uri.

Editor BankingNews

Editor al publicaţiei online www.bankingnews.ro. A participat activ nu numai în managementul şi dezvoltarea proiectului, ci a adoptat şi o implicare directă în activitatea editorială, fiind atrasă de munca redacţională. A descoperit pasiunea pentru jurnalism atunci când a făcut parte din echipa care a lansat portalul www.ghiseulbancar.ro. Așa că îşi asumă rolul de editor, alcătuind, de cele mai multe ori, materiale de analiză.

Leave a Reply

  • (not be published)