Prestigioasa revista economica World Finance a selectat Bank Leumi ca “Cea mai buna banca din Israel”, pentru al patrulea an consecutiv. In fiecare an, revista clasifica bancile si institutiile financiare din intreaga lume pe diverse categorii.
Leumi a fost selectata de o comisie profesionala care si-a fundamentat decizia pe o cercetare care a analizat criterii cantitative si calitative, cum ar fi: activele totale aflate in administrarea Grupului, cota de piata locala, rata de adecvare a capitalului, gama de produse si servicii, inovatia tehnologica, accesibilitatea si responsabilitatea sociala.
In cadrul procesului de inovare pe care Leumi il conduce cu scopul de a imbunatati experienta clientilor, Banca a investit resurse importante in ultimii ani pentru dezvoltarea si consolidarea capacitatilor sale tehnologice, pentru a oferi clientilor servicii bancare mai accesibile si mai avansate. Astazi, “Leumi Digital” conduce domeniul bancar digital din Israel cu o gama larga de servicii bancare inovative si de ultima generatie, care sunt disponibile pe diverse platforme on-line.

Bank Leumi Romania este filiala locala a Bank Leumi le-Israel, unul dintre cele mai puternice grupuri financiare din Israel. Stabilita in 1902 la Londra, Bank Leumi le-Israel are in prezent o retea internationala cu sucursale si reprezentante in cele mai importante centre economico-financiare ale lumii. in Romania, Bank Leumi este prezenta din anul 2006, avand o retea de 21 de unitati in cele mai importante orase si se concentreaza asupra segmentului firmelor de talie mica si medie, oferind clienților sai servicii financiare complete, de la pachete de cont curent pentru tranzacțiile de zi cu zi pana la finanțarea de proiecte complexe.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)