Prin intermediul liniei de credit 8IMM, antreprenorii pot obtine pana la 400.000 de lei pentru finantarea cheltuielilor curente ale firmei, fara comisioane aferente creditului, se arata intr-un comunicat de presa remis de Bank Leumi. Dobanda este 8% pe an, fixa. Facilitatea Bank Leumi se acorda cu o maturitate initiala de 12 luni, cu posibilitatea de prelungire.

“Am ales denumirea <Optim> deoarece acest produs imbina doua caracteristici esentiale: transparenta si simplitate. Transparenta pentru ca singurul cost al liniei este dobanda fixa de 8% pe an. Simplitate deoarece clientii isi pot planifica cu usurinta fluxurile financiare, stiind  de la bun inceput valoarea dobanzii de platit”, spune Dragos Alexandru, directorul Diviziei Comercial a Bank Leumi.

Acordarea creditului se face printr-o procedura simplificata, astfel incat clientii primesc raspuns privind eligibilitatea in cel mult 24 de ore. Sunt acceptate la finantare firmele cu un istoric de activitate de cel putin doi ani, indiferent de dimensiunea cifrei de afaceri, iar structura de garantii este flexibila.

Pentru obtinerea unor informatii complete despre linia de credit 8IMM clientii pot accesa site-ul Bancii www.leumi.ro.  Aici gasesc informatii complete legate de beneficiile acestui produs, conditiile de eligibilitate, documentele necesare si modalitatile de aplicare.

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)