Investitorii de la BVB vor putea tranzactiona actiunile gigantilor IT Apple si Intel, ale Coca-Cola, Visa si Bank of America. Din 18 aprilie, pe sistemul alternativ al Bursei de la Bucuresti, poti cumpara actiunile a cinci companii americane foarte, in intervalul orar 16:30 – 18:30.

Tradeville va fi market maker pentru actiunile celor cinci companii americane, astfel ca investitorii vor avea mereu contraparte in tranzactiile pe care vor sa le realizeze, anunta compania de brokeraj online intr-un comunicat.

Blocul de tranzactionare este de o actiune, iar variatia maxima de pret este de +/-25% fata de pretul de referinta.
Pentru prima sedinta de tranzactionare, preturile de referinta ale actiunilor americane vor fi comunicate de market maker-ul actiunilor.

Actiunile celor cinci companii americane au fost inregistrate la finalul lunii ianuarie in sistemul de compensare-decontare al Depozitarului Central, alaturi de titlurile JPMorgan Chase & Co, Microsoft, Google, McDonald’s si Merck & Company. Ulterior, a fost modificat codul BVB astfel incat sa poata fi tranzactionate pe ATS si actiunile unor companii dintr-un stat care nu este membru al Uniunii Europene.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)