Vanzarea Bank of Cyprus Romania a esuat a doua oara. Consiliul de Administratie al bancii – mama din Cipru a respins toate ofertele primite pentru preluarea Bank of Cyprus Romania. Vanzarea bancii esueaza a doua oara in ultimul an. O decizie finala privind soarta afacerii va fi luata mai tarziu de catre un grup din care fac parte fostul sef al Deutsche Bank, un miliardar american, un miliardar rus si BERD. O alta sursa bine informata din centrul financiar londonez, blogul CostarFinance, afirma saptamana trecuta ca firma americana de investitii Sankaty Advisors, parte a gigantului financiar cu capital de risc Bain Capital, ar fi depus impreuna cu Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD) cea mai buna oferta pentru Bank of Cyprus Romania, potrivit jurnalului Mirsanu.ro.

”Cu privire la vanzarea subsidiarei Bank of Cyprus Romania, perspectiva acesteia a fost lasata pentru mai tarziu, an conditiile in care ofertele nu se merita in acest moment”, a declarat un inalt oficial al bancii, citat de publicatia Stockwatch.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)