Bank of Cyprus Romania si-a suspendat operatiunile timp de o saptamana ca urmare a procesului de restructurare prin care trece banca-mama. “Pana la redeschiderea sucursalei si agensiilor acesteia din Romania, clientii pot folosi retelele de ATM, iar pentru necesitai deosebite sunt invitati sa contacteze call-center-ul sucursalei Bank of Cyprus”, au declarat reprezentantii bancii.

Operatiunile sunt suspendate începand de astazi, decizia fiind luata de banca centrala a Ciprului, în calitate de autoritate de supraveghere. Decizia a fost notificata însa si Bancii Nationale a Romaniei.

Clientii pot retrage bani de la bancomate, care vor continua sa fie alimentate în mod normal, spun reprezentantii bancii. Clientii care vor sa retraga sume mai mari din cont trebuie sa astepte însa pana la redeschiderea agentiilor lunea viitoare.

Bank of Cyprus Romania functioneaza ca sucursala a bancii-mama din Cipru si este reglementata de autoritatea de supraveghere de la Nicosia.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)