Am incalcat legea bancara, deci CEC Bank poate sa rezilieze contractul de credit, a declarat astazi Presedintele Romaniei in direct la Adevarul.ro. Traian Basescu a precizat ca a rugat-o pe fiica sa sa publice contractul de imprumut de la CEC Bank, pentru a pune capat specualtiilor pe aceasta chestiune.

Am pus  in situatie dificila CEC Bank si acum banca are dreptul sa rezilieze contractul! Fiica mea nu avea dreptul sa faca public acest contract de credit!

„Am rugat-o pe fiica mea sa publice contractul, pentru a pune capat speculatiilor. Stiu ca am incalcat legea bancara prin publicarea lui, dar am vrut s-o fac ca sa se vada negru pe alb toate conditiile din creditare. Am pus insa in pericol CEC Bank. Si acum institutia de credit are dreptul sa rezilieze acest contract”, a declarat seful statului.

Vasilescu: Nu poate sa-i fie imputat nimic. Acest contract nu este unul privilegiat!

Consilierul Adrian Vasilescu a decalrat in direct la Digi 24 ca nu a fost incalcat secretul bancar. “Ma uit in legea bancara la articolele despre confidentialitatea contractelor si nu vad o problema, deci banca nu are niciun motiv. Este aparata persoana, proprietatea si afacerile persoanei. Cel care are dreptul personal, deci nu-i poate sa-i fie imputat nimic”.

Ioana are un grad de indatoare de putin peste 50%, si poate opta pentru o refinantare!

Se poate rezilia un astfel de contract, doar pentru un astfel de motiv? Sau Presedintele isi pregateste terenul pentru o eventuala refinantare a creditului de la o banca privata… si astfel sa se incheie acest scandal si presedintele sa “artate” celor sceptici ca poate lua credit si de la o banca privata.

In mod cert este un contract legal”, a mai declarat Traian Basescu. Presedintele a facut aceste declaratii in cadrul unui interviu acordat Adevarul.ro.

 

 

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)