Bram Boon va prelua functia de director general al ING Asigurari de Viata Romania imediat dupa obtinerea aprobarilor din partea autoritatilor romane relevante, acest proces fiind in curs de desfasurare. Este al doilea mandat pe care il primeste pentru aceasta functie in Romania. Bram Boon a detinut functia de CEO ING Asigurari de Viata Romania in perioada 2004–2008. Acesta o urmeaza in functie pe Cornelia Coman, care a fost recent numita in functia de director general ING Asigurari de Viata si Pensii Ungaria.

Bram Boon s-a alaturat Grupului ING in 1983 si a detinut de-a lungul timpului mai multe functii de conducere de succes in cadrul unor companii din cadrul grupului din Australia, Olanda, Indonezia, Romania, si, cel mai recent, Grecia. A absolvit cursurile de Master ale Universitatii Vrije din Amsterdam si ale Universiteit van Amsterdam si este, de asemenea, absolvent MBA la Erasmus University Rotterdam si CEDEP (Fontainebleau, Franta).

„Revenirea in Romania pentru a conduce activitatea si echipa ING Asigurari de Viata este o bucurie si totodata o onoare pentru mine, timpul petrecut aici in decursul primului mandat facandu-ma sa simt Romania ca pe o a doua tara natala. Misiunea mea vizeaza consolidarea si dezvoltarea in continuare a pozitiei si activitatii ING pe toate liniile de business pe care operam, in interesul clientilor nostri actuali si viitori, si totodata identificarea unor noi oportunitati ce pot aparea”, declara Bram Boon.

Adrian Lupescu, chief financial officer Asigurari de Viata, va continua sa asigure interimatul conducerii companiei pana la data preluarii acesteia de catre Bram Boon.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)