Bogdan Merfea este noul director general al Băncii Comerciale Carpatica (BCC), care fuzionat la 1 mai cu Patria Bank. Numirea lui Bogdan Merfea a fost aprobată de Consiliul de Administraţie al băncii, fiind valabilă de la 1 mai.

Noua structură a Comitetului Directorilor: Bogdan Merfea-Director General, Diana Maria Kallos-Director General Adjunct-Divizia Financiar, Valentin Grigore Vancea-Director General Adjunct-Divizia Operatiuni si IT şi Bogdan Neacşu-Director General Adjunct – Divizia Risc.

Componenţa Consiliului de Administraţie al băncii va fi alcatuita din Horia Dragoş Manda-Preşedinte, Daniela Elena Iliescu-membru, Bogdan Merfea-membru executiv, Nicolae Surdu-membru şi Vasile Iuga–membru.

Fuziunea dintre Banca Comercială Carpatica şi Patria Bank a devenit efectivă la 1 mai si este deja prezenta pe site-ul bancii AICI

Editor BankingNews

Editor al publicaţiei online www.bankingnews.ro. A participat activ nu numai în managementul şi dezvoltarea proiectului, ci a adoptat şi o implicare directă în activitatea editorială, fiind atrasă de munca redacţională. A descoperit pasiunea pentru jurnalism atunci când a făcut parte din echipa care a lansat portalul www.ghiseulbancar.ro. Așa că îşi asumă rolul de editor, alcătuind, de cele mai multe ori, materiale de analiză.

Leave a Reply

  • (not be published)