Banca Comerciala Carpatica lanseaza Pachetul CONTe pentru bugetari, o solutie confortabila pentru bugetarii tot mai afectati de criza. Banca propune prin aceste servicii dedicate nenumaratele reduceri si premii atractive. Pachetul contine un cont curent in lei, un card de debit la alegere (Maestro Partener sau Visa Electron) si serviciul de internet banking BCC e-Smart.

Avantajele prezentate de banca:
·    comision 0 de administrare a pachetului;
·    0 taxe de utilizare a ATM-urilor sau a POS-urilor bancii;
·    reducere a dobanzii standard cu 1 punct procentual si comision de administrare 0 in primul an pentru creditele acordate pe card;
.    reducere de 0,4 puncte procentuale la dobanda standard si perioada de gratie la plata principalului pentru prima rata a unui credit cu garantii reale in lei achizitionat impreuna cu acest pachet.
« Am lansat acest pachet de beneficii pentru a veni in sprijinul clientilor cu veniturile afectate de criza financiara si le oferim reduceri importante de pret fata de achizitionarea separata a produselor si serviciilor incluse. In cadrul acestei campanii avem si o tombola cu 42 de premii « BCC te apreciaza si te premiaza » ce constau in marja 0 la creditele pentru care au fost depuse cereri in perioada 17 septembrie – 16 noiembrie 2012, alaturi de solicitarea pentru un astfel de pachet. Marja 0 se acorda pentru maxim 10 ani din perioada totala a creditului si pentru o suma de maxim 30.000 lei din valoarea totala a imprumutului si aduce clientului un avantaj major, de scutire de la plata dobanzii intregi (de tipul ROBOR la 6 luni + marja bancii – care este 0 in acest caz).» afirma Razvan Vlasceanu, Director Directia Marketing, Dezvoltare si Monitorizare Produse Persoane Fizice in cadrul Bancii Comerciale Carpatica.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)