BCR a lansat aplicatia Asistentul Financiar pentru telefoanele mobile de tip smartphone si tablete cu sisteme de operare iOS (Apple) si Android. Incepand cu 5 decembrie, aplicatia Asistentul Financiar pentru mobil poate fi descarcata rapid si usor din Appstore sau din Google Play, in functie de sistemul de operare al telefonului.

„Parte a strategiei BCR de dezvoltare a canalelor digitale, Asistentul Financiar BCR este a treia aplicatie bancara disponibila clientilor BCR in Apple Store si Google Play, impreuna cu aplicatia de Mobile Banking Touch 24 banking BCR si aplicatia eToken BCR. Aceste aplicatii sunt gratuite pentru toti utilizatorii serviciului 24 Banking BCR si permit clientilor nostri sa beneficieze de cele mai bune servicii utilizand fie un smartphone, fie o tableta.
Odata cu lansarea aplicatei Asistentului Financiar BCR pentru mobil, le oferim clientilor noștri posibilitatea de a avea un „bancher personal“ in buzunar 24/7 si o perspectiva completa asupra veniturilor lunare, a apetitului personal de consum si nu in ultimul rand de a ii ajuta sa gestioneze in mod eficient finantele personale” a declarat Marian Ignat, Director Executiv Managementul Canalelor Retail BCR.

Asistentul Financiar BCR este un instrument de clasificare automata a tuturor veniturilor si cheltuielilor. Acesta permite planificarea si administrarea de bugete personale si detine un intreg set de functionalitati utilizate pentru analiza acestor informatii intr-un mod prietenos, cu o serie bogata de grafice simplu de inteles. Operatiunile efectuate prin Click 24 Banking sau cu cardul BUN DE PLATa sunt categorisite automat de Asistentul Financiar. Clientii au posibilitatea de a-si identifica cheltuielile viitoare si de a face estimari, de a-si compara profilul cu altele similare din aceeasi categorie, de a fi notificati cu privire la tintele de cheltuili pe care si le-au previzionat si de a-si vizualiza evolutia portofoliul in timp.
Asistentul Financiar BCR genereaza o perspectiva globala asupra bugetului propriu si ofera posibilitatea de a avea un control absolut asupra banilor detinuti.
La 6 luni de la lansarea aplicatiei Asistentul Financiar BCR, constatam ca 30% din totalul clientilor activi de Internet Banking au ales sa folosesca Asistentul Financiar BCR. Din portofoliul clientilor existenti cea mai mare parte isi incaseaza veniturile lunare la BCR pe care ulterior le gestioneaza prin intermediul canalelor alternative (non-cash).
in randul clientilor care si-au stabilit bugete de cheltuieli, 53% au ales un singur buget pe care si-l gestioneaza, 24% dintre clienti au ales sa urmareasca intre 2 si 4 bugete, iar restul de 23% au optat pentru urmarirea unui numar de peste 5 bugete lunare de cheltuieli.
Utilizarea in randul clientilor BCR a Asistentului Financiar a generat o dublare a numarului lunar de tranzactii non-cash.

www.24banking.ro/asistentul-financiar-bcr

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)