Consiliul de Supraveghere al Bancii Comerciale Romane (BCR) a aprobat schimbari in componenta Comitetului Executiv al bancii, sub rezerva aprobarilor Bancii Nationale a Romaniei.

Adriana Jankovičová in prezent Head of Group Performance Management la Erste Group va deveni Vicepresedinte Executiv si noul Chief Financial Officer (CFO) al BCR. D-na Jankovičová, un profesionist cu experienta in domeniul financiar, s-a alaturat Erste Group in 2002 in calitate de Head of Balance Sheet Management la Slovenská sporiteľňa. in 2006, a preluat atributiile de Head of Erste Group Asset & Liabilities Management, iar ulterior a fost desemnata sa asigure managementul general al functiei de controlling in cadrul Erste Group.

Bernd Mittermair, in prezent Chief Financial Officer al BCR, a fost mandatat sa preia managementul liniei functionale Remediere, Restructurare si Recuperare. BCR se bazeaza pe abilitatile si expunerea la business a d-lui Mittermair pentru a realiza o imbunatatire semnificativa a calitatii activelor.

Michael Beitz, pana in prezent Vicepresedinte Executiv cu responsabilitati generale asupra portofoliului de active neperformante, va prelua un nou rol important in cadrul Erste Group Holding.

Toate schimbarile din cadrul Comitetului Executiv al BCR se afla sub rezerva aprobarii de catre Banca Nationala a Romaniei si sunt asteptate sa intre in vigoare incepand cu 1 martie 2014.

Schimbarile pe scurt

Comitetul Executiv al BCR

prezent

nou

CEO

Tomáš Spurný

Tomáš Spurný

CFO

Bernd Mittermair

Adriana Jankovičová

CRO

Jonathan Locke

Jonathan Locke

Remediere, Restructurare şi Recuperare

Michael Beitz

Bernd Mittermair

Corporate Banking şi Pieţe de Capital

Sergiu Manea

Sergiu Manea

Retail

Martin Škopek

Martin Škopek

COO

Paul Ursaciuc

Paul Ursaciuc

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)