Cu ocazia celui mai mare eveniment de carieră din România, Banca Comercială Română va prezenta una dintre cele mai consistente oferte de joburi pentru candidații cu studii superioare.

Cele 120 de poziții deschise la recrutare de BCR și puse la dispoziție la Târgul Angajatori de Top se adresează potențialilor candidați cu studii superioare din București, fiind promovate posturi din structura centrală a băncii, dar și din rețeaua comercială din Capitală.

Totodată, BCR recrutează aproximativ 100 de interni, în cel de-al 10-lea an de program dedicat de internship – Learn @BCR, o pondere importantă aici fiind pozițiile deschise în segmentul IT.

“Ne căutăm mereu colegi noi. Oameni deschiși, proaspeți, talentați. Știm că sunt acolo, doar trebuie descoperiți. Ca instituție de referintă în sistemul bancar din România, este de datoria noastră să oferim permanent oportunități de carieră tinerilor sau celor care își caută o poziție profesională bună.

Iar BCR este astăzi mai mult decât un loc de muncă, e un adevărat spațiu social, ce oferă șanse și momente frumoase fiecăruia dintre membrii săi. Unii ne spun “gulere albe”. Dincolo de această etichetă, există, de fapt,niște oameni bine pregătiți, cu studii superioare, a căror performanță este cultivată, recunoscută și recompensată. În plus, dimensiunea BCR și apartenența la Grupul Erstepermitmulte oportunități de dezvoltare și creștere profesională, dar și de mobilitate internațională”, a declarat Andreea Voinea, Director Executiv Resurse Umane BCR.

Pozițiile profesionale deschise de BCR în București și puse la dispoziția candidaților la Târgul Angajatori de Top 2017:

 Partener Clienti Retail
 Partener Servicii Clienti
 Private Banker
 Manager Relatii Corporate
 Analist Financiar
 Specialist de Risc
 Auditor
 Programator
 Analist Business Intelligence

Pe lângă pachetul de bază, aflat la standarde ce depășesc media industriei, noilor angajați ai băncii li se oferă, ulterior, o serie de programe de training și coaching, pentru integrare și continuă dezvoltare profesională.

Banca Comerciala Romana (BCR), membră a Erste Group, este cel mai important grup financiar din România, incluzând operaţiunile de bancă universală (retail, corporate & investment banking, trezorerie şi pieţe de capital), precum şi societăţile de profil de pe piaţa leasingului, pensiilor private si a băncilor de locuinţe. BCR este banca Nr.1 în România după valoarea activelor (14,8 mld EUR), banca Nr.1 după numărul de clienţi şi banca Nr.1 pe segmentele de economisire şi creditare. BCR este cel mai valoros brand financiar din România, după gradul de încredere al clienţilor şi după numărul celor pentru care BCR este principală instituţie cu care fac banking.
BCR oferă gama completă de produse şi servicii financiare prin intermediul unei reţele de 22 de centre de afaceri si 23 de birouri mobile dedicate companiilor şi 510 unităţi retail localizate în majoritatea oraşelor din întreaga ţară cu peste 10.000 de locuitori. BCR este banca Nr.1 din România pe piaţa tranzacţiilor bancare, clienţii BCR având la dispoziţie cea mai mare reţea naţională de ATM – peste 2.000 de bancomate şi POS – 13.500 de terminale pentru plată cu cardul la comercianţi, precum şi servicii complete de Internet banking, Mobile Banking, Phone-banking şi E-commerce.

Târgul se află la cea de-a noua ediție și se va desfășura între 24 și 25 martie, la Sala Palatului din București

 

Editor BankingNews

Editor al publicaţiei online www.bankingnews.ro. A participat activ nu numai în managementul şi dezvoltarea proiectului, ci a adoptat şi o implicare directă în activitatea editorială, fiind atrasă de munca redacţională. A descoperit pasiunea pentru jurnalism atunci când a făcut parte din echipa care a lansat portalul www.ghiseulbancar.ro. Așa că îşi asumă rolul de editor, alcătuind, de cele mai multe ori, materiale de analiză.

Leave a Reply

  • (not be published)