Un numar de 21 de angajati ai BCR Asigurari de Viata, intre care cinci sefi de sucursale, sunt suspectati de evaziune fiscala in dosarul cu prejudiciu de sase milioane euro produs in sapte luni si au fost ridicati, marti, cand au fost facute perchezitii inclusiv la sediile a noua filiale ale firmei. Sursele citate au precizat pentru Mediafax ca doua dintre filialele la care au fost facute perchezitii sunt din Bucuresti si cate una din Bihor, Cluj, Constanta, Iasi, Maramures, Sibiu si Vaslui.

Conform surselor citate, alaturi de cei 21 de functionari ai BCR Asigurari de Viata au fost ridicati si 23 de administratori ai unor societati comerciale.

Potrivit unui comunicat al DIICOT, procurorii fac cercetari fata de persoane cu atributii de conducere si angajati ai unei societati de asigurari, precum si fata de reprezentanti ai unor societati comerciale, care sunt suspectati ca au constituit un grup infractional organizat, in scopul obtinerii unor importante beneficii financiare, prin sustragerea de la plata taxelor si a impozitelor aferente unor drepturi salariale.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)