Banca Comerciala Romana aduce la cunostinta clientilor sai ca, in noaptea de duminica 31 mai 2015 în intervalul 22:00 – 23:59 sistemul informatic care gestioneaza operatiunile cu carduri BCR, precum si reteaua de acceptare ATM/MFM (masina multifunctionala) /ASV (automat de schimb valutar) /APT si POS BCR va fi OPRIT.

Motivul opririi se datoreaza derularii unor procese specifice ce privesc actualizari ale sistemului informatic BCR in vederea cresterii calitatii serviciilor oferite.

Totodata, serviciile de Internet, Mobile si Phone Banking ale BCR (Click 24 Banking BCR, MCash, eBCR, Touch 24 Banking si Alo 24 Banking BCR), impreuna cu serviciul de notificare operatiuni BCR Alert nu vor fi disponibile in intervalul duminica 31 mai 2015 ora 22:00 – luni 1 iunie 2015 ora 12:00.

BCR recomanda clientilor sa-si programeze din timp toate operatiunile bancare pe care trebuie sa le efectueze in aceasta perioada.

 

 

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)