BCR vinde noi monede de aur din categoria „aur de investitii”. Este vorba despre monede KRUGERRAND (Africa de Sud) si DUCAT (Austria), se arata intr-un comunicat de presa remis de institutia de credit.

Monedele KRUGERRAND (Africa de Sud) au o puritate de 916,67% si au greutati de 3.393 g, 8.482 g, 16.965 g si 33.930 g. Pretul indicativ este de 530 lei pentru moneda de 3.393g, 1.281 lei pentru moneda de 8.483g, 2.493 lei pentru moneda de 16.965g si 4.835 lei pentru moneda de 33.930g.

Monedele DUCAT (Austria) au o puritate de 986% si greutati de 3.49 g si 13.96 g. Pretul indicativ este de 543 lei pentru moneda de 3.490g si 2.195 lei pentru moneda de 13.960g.

Noile monede din aur se vor vinde cu precomanda la toate sucursalele BCR. Sucursalele unde pot fi gasite monede Krugerrand direct la ghisee sunt: Universitate, Sector 1, Sector 4 si Cluj, iar cele unde se vor gasi Ducati sunt: Universitate, Sector 5, Arad, Dolj si Constanta. in functie de solicitari, banca poate introduce noile monede la vanzare in toate cele 15 sucursale prin care BCR vinde aur direct catre populatie.

„Clientii cumpara monedele mai ales pentru cadouri la diferite evenimente (botezuri, nunti, aniversari). Dintre lingouri, cele mai solicitate sunt cele „KINEGRAM” cu element de siguranta gravat (disponibile in greutati de 5 si 10 grame) si care are ca design faimosul lipitan al scolii spaniole de calarie din Viena (pozitia calaretului si a calului se schimba in functie de unghiul din care este privit lingoul). Acest lingou special este cumparat pentru a fi daruit la ocazii speciale si poate fi transformat in bijuterie“, conform unui studiu al bancii.


Banca Comerciala Romana (BCR), membra a Erste Group, este cel mai important grup financiar din Romania, incluzand operatiunile de banca universala (retail, corporate & investment banking, trezorerie si piete de capital), precum si societatile de profil de pe piata leasingului, pensiilor private si a bancilor de locuinte. BCR este banca Nr.1 in Romania dupa valoarea activelor (14,4 mld EUR), banca Nr.1 dupa numarul de clienti si banca Nr.1 pe segmentele de economisire si creditare.

BCR este cel mai valoros brand financiar din Romania, dupa gradul de incredere al clientilor si dupa numarul celor pentru care BCR este principala institutie cu care fac banking. BCR ofera gama completa de produse si servicii financiare prin intermediul unei retele de 22 de centre de afaceri si 23 de birouri mobile dedicate companiilor si 551 de unitati retail localizate in majoritatea oraselor din intreaga tara cu peste 10.000 de locuitori. BCR este banca Nr.1 din Romania pe piata tranzactiilor bancare, clientii BCR avand la dispozitie cea mai mare retea nationala de ATM – aproape 2.100 de bancomate si POS – 13.500 de terminale pentru plata cu cardul la comercianti, precum si servicii complete de Internet banking, Mobile Banking, Phone-banking si E-commerce.

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)