BCR Banca pentru Locuinte (BCR BpL) anunta modificarea ofertei de credite in lei pentru domeniul locativ, acordand credite anticipate cu zero avans si dobanda fixa de 8% pe an, care la repartizarea contractului se transforma in credite locative cu dobanda fixa de 5% sau 6% pe an, pe toata perioada creditului.  Astfel, clientii BCR Banca pentru Locuinte pot sa isi realizeze proiectele de imbunatatire a locuintei, cu eforturi reduse si beneficiind de dobanzile mici si comisioanele ZERO ale produselor de economisire-creditare oferite de BCR BpL.

Pe langa oferta de credite accesibile, in lei, cu dobanzi fixe pe toata perioada contractului, BCR BpL demareaza o campanie de informare privind solutiile de creditare care se potrivesc nevoilor locative urgente si care sustin in mod echilibrat si responsabil gestionarea resurselor financiare ale familiei.

„Marea majoritate a romanilor isi simt bugetul familiei afectat de criza economica si sunt mai retinuti in planificarea vacantelor, dar, in acelasi timp, peste 60% dintre acestia doresc sa isi renoveze locuinta si sa demareze proiectul de renovare cat mai repede. De aceea, am lansat campania – BCR BpL da start Vacantei de RenoVara! – pentru a oferi optiunea echilibrata si responsabila de a contracta un credit pentru renovarea locuintei si de a avea parte de vacanta de vara perfecta. Clientii care contracteaza un credit de la BCR BpL, in perioada 7 mai – 30 iunie a.c., pot castiga vacante la Poiana Brasov, Praga sau Barcelona”, a declarat Alexandru Ciobanu, Presedintele BCR Banca pentru Locuinte.

Pentru clientii care doresc sa isi cumpere o locuinta sau un teren, sa isi renoveze, sa isi modernizeze sau sa isi reabiliteze termic locuintele cat mai repede, BCR Banca pentru Locuinte ofera credite anticipate in lei, cu ZERO avans si cu o dobanda fixa de 8% pe an, pana la repartizarea contractului, cand acestea se vor transforma in credite locative in lei, cu dobanda fixa de 5% sau 6% pe an, in functie de tipul produsului ales. Creditele anticipate, la fel ca si celelalte produse de creditare ale BCR BpL, se acorda cu comision ZERO pentru analiza dosarului si clientii pot beneficia de perioada maxima de acordare de 14 ani (4 ani credit anticipat, continuat prin 10 ani credit locativ).

„Prin reducerea dobanzilor si eliminarea necesitatii unui avans, venim in intampinarea fiecarui om gospodar, care isi doreste imbunatatirea situatiei locative, si, in acelasi timp, calculat, care isi planifica bugetul familiei pe termen mai lung. BCR BpL nu percepe comision de acordare credit iar clientii nostri au garantia unor costuri lunare fixe, in lei, pe toata perioada contractului cu banca”, a adaugat Alexandru Ciobanu, Presedintele BCR Banca pentru Locuinte.

Creditele acordate de BCR Banca pentru Locuinte pentru domeniul locativ au ca destinatii posibile: modernizarea, extinderea, cumpararea unei locuinte, a unei case sau a unui teren, refinantarea unor credite pentru domeniul locativ sau crearea unui avans pentru alte credite pentru domeniul locativ.

Alte avantaje ale contractelor de economisire-creditare pentru domeniul locativ prin intermediul BCR Banca pentru Locuinte sunt: Prima garantata de Stat si acordata in perioada de economisire, care, pe perioada de economisire recomandata (5 ani), genereaza pentru clienti sume pe care nu le pot obtine din alt produs financiar de pe piata, dobanzile fixe oferite pentru toata durata contractului si, nu in ultimul rand, siguranta depunerilor – acestea sunt garantate de catre Fondul de Garantare a Depozitelor in Sistemul Bancar. Adiacent, sistemul incurajeaza economisirea, sprijina relansarea creditarii precum si imbunatatirea fondului locativ.

Contractele de economisire-creditare pentru domeniul locativ pot fi incheiate cu BCR BpL direct in sucursalele si agentiile Bancii Comerciale Romane (BCR), precum si prin reteaua de distributie proprie a BCR BpL, respectiv prin forta directa de vanzare si prin partenerii BCR BpL.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)