BCR va avea, de la 1 ianuarie 2019, un nou Director Executiv pentru Rețeaua Corporate, Bogdan Speteanu urmând să preia această responsabilitate.

Cu o experiență de lucru de peste 17 ani în industria serviciilor financiare, din care 14 petrecuți alături de Grupul BCR/Erste, Bogdan Speteanu este, în prezent, președinte executiv al BCR Leasing, precum și membru non-executiv al Consiliilor de Supraveghere BCR Fleet Management si Omniasig.

Bogdan Speteanu îi va succeda în această poziție Ancăi Petcu, care a preluat de la 1 noiembrie 2018 funcția de Chief Transformation Officer BCR. De-a lungul carierei, el a deținut mai multe roluri de management, iar responsabilitățile sale au acoperit un spectru larg de activități, printre care coordonarea activității de audit intern, coordonarea implementarii programului de integrare a BCR ca urmare a achiziției de către Erste, managementul Programului de Eficiență Strategică la nivel de Grup Erste, coordonarea dezvoltării strategiei la nivelul Grupului BCR și managementul BCR Leasing. După 1 ianuarie, va rămâne implicat și în activitatea de leasing ca membru în Consiliul de Supraveghere al BCR Leasing.

Bogdan Speteanu a absolvit Academia de Studii Economice in 2001, are un EMBA Asebuss București, precum și numeroase cursuri de perfecționare profesională.

Editor BankingNews

Editor al publicaţiei online www.bankingnews.ro. A participat activ nu numai în managementul şi dezvoltarea proiectului, ci a adoptat şi o implicare directă în activitatea editorială, fiind atrasă de munca redacţională. A descoperit pasiunea pentru jurnalism atunci când a făcut parte din echipa care a lansat portalul www.ghiseulbancar.ro. Așa că îşi asumă rolul de editor, alcătuind, de cele mai multe ori, materiale de analiză.

Leave a Reply

  • (not be published)