BCR, cea mai mare banca locala in functie de active, a acordat acordat anul trecut bonusuri de aproape 24 milioane lei (6 milioane euro) clientilor posesori de carduri, se arata intr-un comunicat al institutiei de credit. “Anul trecut am inregistrat o crestere foarte puternica a tranzactiilor cu carduri la comercianti. Scopul programului este incurajarea folosirii cardului ca mijloc de plata direct, iar rezultatele se observa in cresterea cu 30% atat a numarului cat si a volumului de tranzactii efectuate la comercianti in anul 2011 comparativ cu 2010. Avem un numar de peste 250 de clienti care au incasat bonusuri mai mari de 200 de lei, aferent perioadei ultimului trimestru din anul trecut”,a declarat Ahu Atay, director al Diviziei Carduri din cadrul BCR.

Cardurile Zambet BCR au reprezentat un procent de 20% din totalul numarului de carduri de debit recompensate. Prin acest card, clientul primeste 1% cand plateste la supermarket sau utilitatile, 2% cand cumpara haine/pantofi, 3% la cinema, restaurant, 5% bonus pentru toate reincarcarile de transport si chiar 10% daca plateste cu acesta intrarea la muzeele din Bucuresti.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)